Alábbiakban olvashatja a Dekva kft. javítási, vállalási feltételeit:

I. A megrendelő amennyiben meghibásodott készülékének a megjavítását kéri,úgy e termék,a bejelentést követően,bevizsgálásra kerül.Szemrevételezés illetve műszeres hibamegállapítás során árajánlat tételére kerül sor. Az árajánlat a várható javítási díj,amely a majdani végösszegtől eltérhet.

II. Amennyiben a javítást a megrendelő a saját elhatározásából nem kéri vagy a készülék bármilyen okból nem javítható,úgy a megrendelő bevizsgálási díjat köteles fizetni. Ha a bevizsgálás a szerviz telephelyén kívül történik,a kiszállási díjat is meg kell fizetni.A bevizsgálás díja a várható javítási költség 30%-a,de minimum LCD,LED, Tv-nél 6.000 Ft. Plazma Tv-nél 7500 Ft,Hagyományos képcsöves Tv-nél 3500 Ft. Távirányítónál 500 Ft.Egyéb készülékeknél 2.500 Ft.

III. Amennyiben a megrendelő kéri a javítást,átvételi elismervény kerül kitöltésre,mely egyben megrendelő lap is.Az elismervény tartalmazza a javíttató adatait,a készülék adatait,a vállalási időpontokat és a várható költséget.

IV. A javított készülék fokozataiban elvégzett munkákra és a javítás során beépített alkatrészekre a szerviz garanciát vállal a következők szerint:

10.000 Ft felett – 3 hónap

20.000 Ft felett – 6 hónap

V. A jótállás nem vonatkozik biztosítékcserére,illetve tisztításra.A készülékben lévő régi alkatrészekre garancia nincs.

VI. A garancia megszűnik-ütés,törés,rongálás,villámcsapás,hálózati túlfeszültség,túlzott hőhatás, szakszerűtlen üzembe helyezés,víz,illetve idegenkezűség esetén.

VII. Garanciás javításkor,az első javításra,a szerviz vagy a tulajdonos szállította-e a készüléket a szerviz telephelyére,vagy a javítás a helyszínen történt,függ,hogy kell-e kiszállási és szállítási díjkülönbözetet fizetni a szerviznek vagy a megrendelőnek.

VIII. A megjavított terméket a vállalási határidő után 8 napig díjmentesen tároljuk. A megjavított készüléket kérjük 8 napon belül átvenni szíveskedjenek! A kölcsönösen megállapodott határidő lejárta után 8 nappal,tárolási költséget számítunk fel (300 Ft/nap). 60 napi tárolás után az el nem vitt készüléket alkatrész áron értékesítjük! Az értékesítésből származó összeget a javítási,szállítási,tárolási stb. díjak levonása után E megrendelő részére elkülönítve kezeljük.

IX. Amennyiben a készülék valamely oknál fogva (pl.: -alkatrészhiány-gazdaságosság-stb.-) nem kerül megjavításra,úgy a készüléket a vállalási határnap után 8 napig díjmentesen tároljuk,majd a megrendelő költségére naponta,napi tárolási díjat számítunk fel,maximum 2 hónapig,utána a készüléket értékesítjük. Az értékesítésből származó összeget,a bevizsgálási és tárolási díjak levonása után E megrendelő részére elkülönítve kezeljük.

X. Javítási rezsi óradíj: 8000 Ft/óra.

XI. Kiszállási,szállítási díj Debrecen belterületén 2.500 Ft/alkalom. Egyéb helyre megegyezés szerint,távolság függvényében.(80Ft/Km)

A megjavított terméket csak az átvételi elismervény ellenében és a számla végösszegének maradéktalan megfizetése esetén tudjuk a megrendelő használatába adni.